Ciklus online radionica stripa: Treba mi heroj! / I need a hero!

 

Ciklus online radionica stripa: Treba mi heroj! / I need a hero!

30.01.2021 - 30.01.2021 / MSU

Ove subote, 30.siječnja 2021. od 11:00 do 12:30sati pridružite nam se na besplatnoj online radionici za djecu od 9 do 14 godina pod nazivom Treba mi heroj! / I need a hero!

Radionica je inspirirana aktualnom izložbom Nastavit će se… Strip i vizualna kultura u Hrvatskoj, i to dijelom izložbe koji je posvećen superjunacima. Na početku radionice polaznici će čuti nešto više o izložbi, rješavati zabavan kviz o superjunacima, a nadahnuti viđenim pokušat će osmisliti vlastiti lik superjunaka/inje, izraditi im službene iskaznice, te naučiti koristiti jednostavan online program digitalnog uređivanja fotografija.

Polaznici će za sudjelovanje na radionici trebati osigurati list običnog papira u željenom formatu, olovke i bojice ili flomastere, te mobitel s fotoaparatom. Broj polaznika je ograničen na 10, stoga pozivamo sve zainteresirane da nam se prethodno najave na e-mail adresu edukacija@msu.hr, sa sljedećim podatcima: ime, prezime i dob djeteta, te e-mail adresa putem koje će se dijete spojiti na radionicu. Prijave su otvorene do petka, 29.1. do 14:00h ili do popunjavanja mjesta. Radionica će se održati putem aplikacije Zoom, a svi polaznici će nakon prijave dobiti link za priključivanje.