Čitaj, crtaj, slikaj! - Mrzim / volim knjige (uzrast 4 -10 godina)

 

Čitaj, crtaj, slikaj! - Mrzim / volim knjige (uzrast 4 -10 godina)

15.06.2024 - 15.06.2024 / Zbirka Richter

U subotu, 15. lipnja 2024., održat će se kreativna radionica za djecu od 4 do 10 godina inspirirana slikovnicom Mrzim / volim knjige autorice Mariajo Ilustrajo. Priča prati djevojčicu koja negoduje jer tijekom ljetnih školskih praznika ima zadatak pročitati jednu knjigu, no, zahvaljujući pomoći i podršci starije sestre, naposljetku otkriva svu čar i ljepotu čitanja te se i sama zaljubljuje u knjige. Nakon čitanja slikovnice, djeca će se okušati u stvaranju vlastite priče. Slijedeći šest jednostavnih koraka za osmišljavanje bajke, sudionici će napisati i/ili ilustrirati svoju priču koristeći flomastere ili drvene boje. 

Voditeljica radionice je Lana Gospodnetić, odgojiteljica predškolske djece, dipl. pedagog i profesor povijesti. Sudjelovanje na svim radionicama je besplatno, a materijal i pribor za izradu radova je osiguran, ali je potrebno prijaviti se unaprijed. 

Prijave na e-mail adresu ivana.zavrski@msu.hr ili putem Facebook stranice Zbirke Richter su obavezne.
Čitaj, crtaj, slikaj! ciklus radionica za djecu 4–10 godina

15. 6. 2024. 11:00–12:30 sati

Vidimo se u Zbirci Richter na Vrhovcu!

KAKO DO NAS: Vozite se tramvajem broj 6 ili 11 u smjeru Črnomerca, izađite na tramvajskoj stanici kod Čitaonice i Galerije Vladimira Nazora, skrenite desno u Mandaličinu ulicu te kratko prošetajte Mandaličinom ulicom ili se odvezite jednu stanicu autobusom br. 129 iz Mandaličine do Vrhovca.

 

DODATNE INFORMACIJE: Ivana Završki, ivana.zavrski@msu.hr