Dvojezična kreartivka - kreativna radionica na engleskom jeziku

 

Dvojezična kreartivka - kreativna radionica na engleskom jeziku

25.04.2020 - 25.04.2020 / Baunet, 1. kat

Pop-up gradovi: 3D arhitektura              

Radionica će se održati u subotu, 25.4.2020. od 11.30 do 13 sati.

Ova radionica daje uvod u osnove tehnika za izradu trodimenzionalnih predmeta od papira. Započet ćemo kratkim pregledom primjera pop-up tehnike u knjigama, razglednicama i sličnim papirnatim formatima te naučiti nešto o tehnikama kojima se služe umjetnici koji rade s papirom.  

Nakon razgledavanja izložbe „Od imaginacije do animacije: šest desetljeća Zagreb filma“ i nadahnuti izloženim dioramama, umjetnik Johnathan A. Roberts polaznicima će pokazati praktične metode za izgradnju veselih pop-up gradskih pejzaža i drugih okruženja, koristeći kombinaciju kartona i kolaž papira. Smislite što želite prikazati pomoću papira i stvorite samostalne 3D umjetnine ili pozadine za animirane filmove koje možete samostalno snimiti u svome domu ili na nekoj drugoj radionici.

Voditelj: Johnathan A. Roberts, akademski slikar

Dob: 7 godina i više

Radionica se održava na engleskom i hrvatskom jeziku te iako je predznanje engleskoga poželjno, ono svakako nije neophodno. Radionica je besplatna.

Okupljanje je kod recepcije Muzeja u 11.30 sati.

Broj sudionika ograničen je na 12, a prijave za radionicu su obavezne i to najkasnije do petka 24.4. do 15 sati. Molimo da prijave šaljete na e-mail: edukacija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta i kontakt broj.