Fotografski program za odrasle: Od negativa do kopije

 

Fotografski program za odrasle: Od negativa do kopije

26.05.2021 - 26.05.2021 / MSU

U sklopu izložbe Ratka Petrića Baciti istinu u lice! koja je otvorena u MSU do 13. lipnja 2021., MSU edukacija u srijedu, 26. svibnja u 18 sati organizira foto-laboratorijsku radionicu izrade kopija iz crno-bijelih negativa umjetnika Ratka Petrića, koji je između ostaloga bio i pasionirani fotograf.

Zahvaljujući umjetnikovoj obitelji, polaznici radionice na raspolaganju će imati nekoliko crno-bijelih negativa iz obiteljskog vlasništva, te kemikalije i C/B foto papir. Polaznici radionice će na C/B foto papiru analognim putem razvijati kopije u fotolaboratoriju MSU-a pod vodstvom umjetničkog fotografa Darka Bavoljaka koji je ujedno i autor fotografija u umjetnikovoj monografiji i katalogu izložbe u MSU. Svaki polaznik će samostalno uz stručnu asistenciju izraditi jednu fotografiju koju će dobiti na poklon kao uspomenu na radionicu. Radionica traje do 20 sati.

Program je besplatan i namijenjen starijima od 16 godina, ali je potrebna prethodna prijava s obzirom da je broj polaznika po radionici ograničen na 5. Molimo da prijave šaljete na e-mail: edukacija@msu.hr sa sljedećim podatcima: ime i prezime, dob i kontakt.