HUSH HUSH MARKET

 

HUSH HUSH MARKET

11.12.2021 - 12.12.2021 / MSU, predvorje

Nakon dvije godine pauze vraća nam se popularni HUSH HUSH market

Tijekom dvodnevnog kreativnog događanja posjetitelji će moći razgledati nove kolekcije i proizvode hrvatskih dizajnera, a čekaju ih i promotivna, blagdanska iznenađenja

 

Nakon dvije godine pauze, HUSH HUSH market  ponovo otvara svoja vrata ljubiteljima domaćih dizajnera i kreativaca. Osmo izdanje ovog popularnog izložbeno-prodajnog sajma održat će se 11. i 12. prosinca u predvorju Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu, od 11 do 19 sati. 

U svom božićnom izdanju, HUSH HUSH market ponovo će biti centralno mjesto okupljanja i predstavljanja mladih, ali i renomiranih dizajnera i malih proizvođača te prilika za sve ljubitelje dizajnerskih komada da pronađu nešto za sebe ili svoje najmilije. Tijekom dvodnevnog kreativnog događanja posjetitelji će moći razgledati nove kolekcije i proizvode, a čekaju ih i promotivna, blagdanska iznenađenja. Kreatori isključivo domaćih, mahom ručno izrađenih proizvoda, predstavit će raznoliku ponudu odjeće i modnih dodataka, nakita, proizvoda za dom, keramike pa čak i biljaka.

“Iza nas su gotovo dvije vrlo teške godine za dizajnere i male proizvođače koji su među najpogođenijima u ovoj pandemijskoj krizi. Upravo zato, sajam organiziramo kako bismo oživjeli domaću umjetničku i kreativnu scenu te podsjetili na vrijednost stvaranja. Pozivamo posjetitelje da dođu i uživaju u ugodnoj atmosferi, da se zabave kupujući poklone sebi i dragim ljudima te time podrže domaći dizajn i proizvodnju”, poručila je jedna od organizatorica sajma, Petra Lasić, inače vlasnica domaćeg modnog brenda LP Design.

Kako su istaknule organizatorice, ulaz na sajam je besplatan te, sukladno epidemiološkim mjerama, moguć uz predočenje važeće EU digitalne Covid potvrde.

Više informacija o HUSH HUSH marketu  i brendovima koje ćete tamo imati priliku vidjeti potražite na društvenim mrežama

Izlagači na 8. HUSH HUSHU bit će: 

Biljkoborci 

My My concept

SHESNA

MUSTRA

Bradonja i Plava

ONYX

ZIDNICE

BEIGE’M

Svetlana Vukov

TOrBA

SKIN MACHINE

Marmelo

Green Sunday

Tanja dela Nešto

LA BORŠA 

ŠTAMBUK DIZAJN

Frajerica

LEVIN COCO

Di dizajn

Broonca

Morana Krklec

Krakle keramika

LP design

Zizou 

 

Kontakt za medije:

Petra Lasić  098 884 964

hushhushmarket@gmail.com

 

COVID-19: INFORMACIJA O EPIDEMIOLOŠKIM MJERAMA 

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH od od 16. studenog za posjet Muzeju suvremene umjetnosti potrebno je predočenje važeće EU digitalne Covid potvrde, ili drugi odgovarajući dokaz, ili negativan test ovlaštene ustanove i laboratorija.

Drugi odgovarajući dokaz ostvaruje se potvrdom liječnika primarne zdravstvene zaštite o preboljenju bolesti Covid-19, koje uključuje i preboljenje u statusu tzv. „vjerojatnog slučaja“, te preboljenje uz cijepljenje jednom dozom cjepiva unutar 8 mjeseci od preboljenja, ali da nije prošlo više od 12 mjeseci od preboljenja.

Ova odluka ne primjenjuje se:

* na osobe mlađe od 16 godina

* na osobe koje prate osobu koja se ne može brinuti za sebe

* na osobe kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje ili dovršetak cijepljenja bilo kojim cjepivom protiv Covid-19, što se dokazuje liječničkom potvrdom.