Kreativna radionica Mali i veliki

 

Kreativna radionica Mali i veliki

31.08.2019 - 31.08.2019 / MSU

U okviru obiteljskog radioničkog programa mali i veliki, koji se održava jednom mjesečno u MSU-u i uključuje djecu u pratnji odraslih osoba, pripremili smo edukativni program uz rad „Na ljetovanju 2000.“ u sklopu izložbe „Umjetnik na odmoru 2018.“. 

Projekt Swetlane Heger i Plamena Dejanova dosljedan je nastavak strategije umjetničkog para „Heger & Dejanov: umjetnike za njihov predani rad tijekom godine treba nagraditi odmorom“. Na radionici ćemo se upoznati s radom i djelovanjem umjetnika te mogućim umjetničkim strategijama, a potom ćete  zajedničkim snagama malih i velikih kreirati i prezentirati obiteljski rad pod nazivom: On Holiday!

Posebno pozivamo sve vas radoholičare da se zajednički odmorimo! Radujemo se razvoju kreativnosti, timskog rada i stjecanja novih znanja kod predškolske i školske djece, ali i zajedničkoj igri malih i velikih.

 

Okupljanje je na recepciji MSU-a , 31. kolovoza 2019. u 11.30 sati. Cijena programa je 10 kn po osobi, a materijal i pribor su osigurani.

 

Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za radionicu su obavezne. Molimo da prijave šaljete na e-mail: edukacija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta i kontakt broj.

 

Voditeljica: Ivana Gorički, muzejska pedagoginja