KONCERT M.O.R.T. - 1. 7. 2023. - LJETO U MSU

 

KONCERT M.O.R.T. - 1. 7. 2023. - LJETO U MSU

07.07.2023 - 07.07.2023 / MSU

Ne propustite novi nastavak ovogodišnjeg Ljeta u MSU, koji se održava 7. srpnja 2023. godine. 

Na rasporedu su Koncert grupe M.O.R.T. i projekcija filma Ennio, te posjet izložbi Budućnosti iz ciklusa Zbirka kao glagol.  

Ulaznice za Ljeto u MSU 2023. mogu  se kupiti putem sustava Eventim.hr i na recepciji MSU-a (od utorka do subote od 11 do 18 sati te na dan koncerta).
Požurite, broj ulaznica je ograničen.

7. srpnja 2023. 
18.30 FILM – Ennio, dokumentarni, 156′, 2021, Italija, Belgija, Nizozemska, Japan, Kina, Njemačka, red. Giuseppe Tornatore
Dokumentarac o legendarnom filmskom skladatelju Enniju Morriconeu koji je svjetski ugled stekao suradnjom s redateljem Sergiom Leoneom.

Do 19.00 IZLOŽBA – Budućnosti / Zbirka kao glagol
Dva glavna pogleda na budućnost nerijetko se isključuju: prvi se temelji na progresivnom rastu, dok drugi taj rast vidi kao prijetnju planetu i životu. Izložba nastoji osvijestiti važnost naše aktivne uloge u spašavanju vlastite budućnosti. S ovom izložbom predstavlja se i novi, arhitektonski reorganizirani otvoreni prostor muzeja, koji omogućuje da se posjetitelj odmah s ulaza susretne s remek djelima iz muzejskog fundusa.

21.00 KONCERT – M.O.R.T.
Punk blues rock kvartet u ožujku 2023. godine objavio je sjajni, novi album „Samo hrabro i bezveze“, koji je najutjecajnija domaća kritika (Aleksandar Dragaš – Jutarnji List i Hrvoje Horvat - Večernji List) već proglasila najboljim hrvatskim rock albumom 2023. godine. Iskonski, žestoki, bezkompromisni rock' n' roll kakvih u Hrvatskoj nema puno. Nasljednici legendarnih Majki.

Informacije za posjetitelje:
Ulaz u prostor koncerta od 20 sati.
Ulaznice za Ljeto u MSU 2023. mogu  se kupiti putem sustava Eventim.hr i na recepciji MSU-a (od utorka do subote od 11 do 18 sati te na dan koncerta).
Požurite, broj ulaznica je ograničen.

Cijene ulaznica:
7. 7. M.O.R.T.

15 € do dana koncerta
17 € na dan koncerta

Ljeto u MSU team:

Urednik programa: Branko Kostelnik, autor koncepta Ljeto u MSU, producent i voditelj Odjela za programsko-izložbenu djelatnost MSU-a
Izložba „Budućnosti“: kustoski tim MSU
Urednice plesnog programa : Silvia Marchig, Sonja Pregrad, Iva Nerina Sibila, Tea Kantoci
Asistentica producenta i koordinatorica plesnog programa: Miranda Herceg
Urednik filmskog programa: Zlatko Vidačković
Marketing: Andrea Barberić Lukić
Kontakt za medije: media@msu.hr

Projekt podržali :
Turistička zajednica grada Zagreba, Grad Zagreb - Gradski ured za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo, Hrvatsko društvo skladatelja i Veleposlanstvo Republike Slovenije u Zagrebu, Vijeće slovenske nacionalne manjine Grada Zagreba   
Sponzor : Zagrebačka pivovara

Medijski pokrovitelji: Radio Yammat FM, T- portal, Muzika.hr, Jutarnji list, CMC