Mali i veliki: Bogatstvo tkanine

 

Mali i veliki: Bogatstvo tkanine

01.06.2024 - 01.06.2024 / MSU

Pozivamo vas da se pridružite novoj obiteljskoj radionici posvećenoj radu Jagode Buić, hrvatskoj likovnoj umjetnici, čija je tapiserija pod nazivom „Rasema“ iz Zbirke muzeja trenutno predstavljena na izložbi Milice Rakić „Crvena, da te nema…“.

U subotu, 1. lipnja u 11.30 sati ponovno organiziramo obiteljsko druženje pod nazivom Mali i veliki - kreativni i likovni program koji povezuje generacije. Pozivamo djecu, roditelje, bake, djedove, tete i stričeve da se pridruže ovoj umjetničkoj avanturi. U fokusu ove subotnje radionice umjetničko je stvaralaštvo Jagode Buić, umjetnice koju poznajemo po tapiserijama i tekstilnim skulpturama.

Voditeljica radionice: Željka Kovačević Kruljac, odgojiteljica s dugogodišnjim iskustvom likovnog rada, pripremila je niz zabavnih i kreativnih aktivnosti putem koje će okupljeni, bez obzira na svoje prethodno iskustvo ili znanje, dobiti priliku izraziti se, naučiti nešto novo i iskušati se u brojnim materijalima i tehnikama.

Pridružite nam se u ovoj kreativnoj avanturi prijavom putem linka: https://form.jotform.com/241273478606360.  

Cijena programa MSU mali i veliki: 10 € (cijena za dva roditelja/skrbnika i dvoje djece; previđena dob djece je od 4 do 10 godina)

Program Mali i veliki otvara mogućnost uključivanja obitelji u vodstva i radioničke aktivnosti vezane za izložbeni program MSU-a. Cilj nam je potaknuti interes za umjetnost i poticati zajedničko djelovanje svih dobnih skupina. Bez obzira na vašu dob, ovdje ćete pronaći nešto što će vas inspirirati i potaknuti na kreativnost.


Obiteljski program MSU Mali i veliki: Bogatstvo tkanine
MSU, subota, 1. 6. 2024. od 11.30 do 13.00 sati

Program se odvija u sklopu obilježavanja 70. godina Muzeja suvremene umjetnosti