Međunarodni dan muzeja 2020. - MSU VIRTUALNA EDUKACIJA

 

Međunarodni dan muzeja 2020. - MSU VIRTUALNA EDUKACIJA

18.05.2020 - 18.05.2020 / online program

Nevolje su prilike da testiramo vlastite granice, promijenimo način razmišljanja i sagledamo situaciju iz drugog ugla te dođemo do novih i boljih rješenja. Koronavirus i potres bili su dovoljni da shvatimo da ovogodišnju 40. obljetnicu Međunarodnog dana muzeja u Hrvatskoj nećemo moći provesti okruženi brojnim skupinama posjetitelja. No, potrudili smo se da svim nevoljama usprkos uspijemo organizirati zanimljiv i edukativan program na našim web stranicama i stranicama društvenih mreža kroz koji će se naša publika moći informirati, ali i inspirirati za vlastito kreativno stvaralaštvo!

Pozivamo vas da posjetite naše online sadržaje, koji će za Međunarodni dan muzeja, u ponedjeljak 18.5. sadržavati sljedeće virtualne programe:

MSU priručnik za početnike u kojem u kratkoj formi znatiželjnoj publici tumačimo određene pojmove s kojima se susreće prilikom upoznavanja umjetničkih radova iz fundusa MSU-a, kako bismo olakšali njihovo razumijevanje, ali i potaknuli na razmišljanje o suvremenoj umjetnosti;

MSU od doma koji kroz primjere radova suvremenih umjetnika pruža publici ideje za inspiraciju i primjere za stvaranje vlastitih radova po uzoru na djela iz fundusa MSU-a;

MSU mali i veliki, program koji uključuje zajedničku aktivnost djece od 5 do 13 godina i njihovih roditelja ili drugih članova obitelji.

Sve vaše novonastale radove inspirirane djelima iz fundusa MSU-a šaljite nam na našu e-mail adresu edukacija@msu.hr te ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti na stranicama naših društvenih mreža. Uživajte stvarajući!