MSU Art Class

 

MSU Art Class

29.03.2021 - 21.06.2021 / MSU

Ne propustite MSU Art Class 2021.! 

Prijave za MSU Art Class, jedan od najatraktivnijih edukativnih programa MSU, primaju se do 9. travnja 2021.

Ovladajte umijećem crtanja i uputite se u tajne umjetnosti! Muzej suvremene umjetnosti i ove godine održava umjetničko-edukativni program crtanja i slikanja pod nazivom MSU Art Class.

Program počinje 12. travnja 2021. i uključuje likovnu edukaciju kroz obradu različitih crtačkih i slikarskih tehnika, upotpunjenu proučavanjem umjetničkih djela izloženih u MSU. Namijenjen je svim zaljubljenicima u umjetnost starijim od 14 godina koji se žele okušati u praktičnom radu upoznajući različite crtačke i slikarske tehnike. U program su uključeni besplatni posjeti izložbama u MSU te susreti s umjetnicima. Polaznici tijekom programa razvijaju kompetencije vizualne percepcije i likovnog mišljenja.
Nakon 40 sati edukacije organiziramo izložbu radova polaznika programa MSU Art Class-a.

Radionice se izvode uz poštivanje epidemioloških mjera, u velikom prozračenom prostoru u kojem je osiguran dovoljan razmak između polaznika, a rad se organizira u malim grupama uz naglašeno individualizirani pristup svakom polazniku. Program se održava ponedjeljkom od 17 do 21 sat, a rezervni termin za sve koji nisu u mogućnosti biti će prema dogovoru s polaznicima.

U slučaju nemogućnosti održavanja edukacije uživo polaznici će programske aktivnosti moći pratiti putem online lekcija i individulanih konzultacija jednom tjedno te susreta uživo s umjetnicima i umjetninama. Sve upite pošaljite na: edukacija@msu.hr           

Cijena programa MSU Art Classa za 40 sati je 2.400,00 kuna (uključen PDV), uz mogućnost obročnog plaćanja.

Kontakt: edukacija@msu.hr