MSU Front stage / Mi plešemo! - u sklopu Europskog tjedna mobilnosti 2021.

 

MSU Front stage / Mi plešemo! - u sklopu Europskog tjedna mobilnosti 2021.

17.09.2021 - 17.09.2021 / MSU

Krećemo sa novom sezonom naših radionica plesa i pokreta MSU Front stage / Mi plešemo! sa omiljenim voditeljem Žakom Valentom! I to kao najavu Europskog tjedna mobilnosti koji započinje 16. rujna. 

Nastavljamo s istraživanjem kretanja i ponašanja na sceni te se upoznajemo s osnovama plesnih i scenskih pokreta, tehnika i praksi i razvijamo maštu kroz igru i kretanje. Naučit ćemo nekoliko zanimljivih plesnih pokreta te saznati što je to kontakt improvizacija i fizičko kazalište. Upoznat ćemo neke trikove kojima se na sceni koriste glumci i plesači i to sve kroz zanimljive plesne sekvence, kreativne zadatke i improvizaciju.

Voditelji radionice su Žak Branko Valenta, koreograf, plesač i kazališni pedagog i plesna pedagoginja, Irena Đurkesić .

Radionica je namijenjena djeci između 5 i 12 godina bez obzira na iskustvo. Polaznicima se savjetuje da na sat donesu udobnu i široku pamučnu odjeću. Okupljanje je na recepciji MSU-a, 17. 9. 2021. u 18.30 sati.

Radionica je besplatna, a broj djece je ograničen na petnaest. Prijave za radionicu su obavezne i to najkasnije do četvrtka 16. 9. 2021. do 15 sati. Molimo da prijave šaljete na e-mail: edukacija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta i kontakt broj.