MSU Klub volontera

 

MSU Klub volontera

07.06.2021 - 07.06.2021 / MSU

Imaš nekoliko sati slobodnog vremena tjedno i želiš ih provesti na kreativan način?  Ukoliko želiš postati dijelom dinamičnoga tima msu edukacije, prijavi se na edukacija@msu.hr za program volontiranja u Muzeju suvremene umjetnosti – pošalji svoj životopis i motivacijsko pismo s naznakom “MSU volonter” i naš tim će ti se javiti s pozivom na razgovor. 

Pripremit ćemo te za vođenje izložbama, kao i za suradnju u mnogim drugim muzejskim programima i aktivnostima te omogućiti stjecanje praktičnih vještina potrebnih za rad u kulturnim institucijama i organizacijama. Zahvalni smo ti na povjerenju i obećavamo da će ti „pogled iznutra“ omogućiti novu, uzbudljivu vizuru suvremene umjetnosti i Muzeja.

Što te očekuje?

- sudjelovanje u programima msu edukacije: vodstva po izložbama, pedagoške i andragoške radionice, razgovori s umjetnicima

- upoznavanje s procesom organizacije, pripreme i postava izložbi

- pomaganje pri organizaciji i provedbi posebnih događanja organiziranih povodom Međunarodnog dana muzeja, MSU rođendana, Noći muzeja i dr.

- osmišljavanje objava na društvenim mrežama u sklopu PR tima MSU-a i MSU edukacije

Što ćeš dobiti?

- potvrdu o volontiranju i preporuku za daljnji rad

- praktično iskustvo rada u muzejskoj instituciji

- dublje poznavanje suvremene umjetnosti

- poznanstva s umjetnicima, kustosima, dizajnerima... i drugim kreativcima iz svijeta umjetnosti i kulture

Sljedeći ciklus volontiranja traje od 24. lipnja do 24. rujna, a prijaviti se možeš do 20.6. Volontiranje se organizira u opsegu od minimalno 10 do maksimalno 20 sati tjedno, ovisno o mogućnostima i željama volontera. Čekamo tvoju prijavu i veselimo se zajedničkom druženju!