MSU proljetni kamp

 

MSU proljetni kamp

06.04.2021 - 09.04.2021 / MSU

ODGOĐENO

Muzej suvremene umjetnosti u tjednu proljetnih praznika organizira edukativno-kreativan program pod nazivom „MSU proljetni kamp“, namijenjen djeci od 6 do 12 godina. Program će se odvijati od utorka, 6. travnja do petka, 9. travnja 2021. svakim danom u terminu od 8.30 do 16.30 sati, a subota, 10. travnja namijenjena je za završnu izložbu i izvedbu polaznika kampa.

 

Djecu očekuje raznolik cjelodnevni program koji uključuje edukativan filmski program, susrete s originalima umjetničkih djela te tematska vodstva uz kreativne likovne radionice te kazališno-plesne radionice. Voditelji radionica su Ivana Gorički (likovne radionice) i Žak Valenta (kazališno-plesne radionice).

Cijena programa iznosi 750,00 kn po djetetu, a za svako sljedeće dijete iz obitelji cijena iznosi 500,00 kn po djetetu. U cijenu su uključeni svi materijali potrebni za kreativan likovni rad, kao i svakodnevna jutarnja užina i ručak. Proljetni kamp završava prezentacijom za javnost u subotu, 10.04.2021. kada će naši polaznici predstaviti svoje radove i vještine kojima su ovladali tijekom našeg zajedničkog druženja. Upisi i prijave se primaju do petka, 2. travnja 2021. putem e-mail adrese: edukacija@msu.hr.

Programi će se odvijati uz pridržavanje epidemioloških mjera i poštivanje smjernica odgovornog ponašanja Nacionalnog stožera civilne zaštite i zdravstvenih smjernica Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (sve mjere koje MSU provodi možete pronaći na web stranicama Muzeja).

Za sve dodatne informacije o programu i načinu prijave molimo kontaktirajte nas putem e-mail adrese: edukacija@msu.hr.

Sponzor: Dukat