Obiteljski program MALI I VELIKI

 

Obiteljski program MALI I VELIKI

03.10.2020 - 03.10.2020 / MSU

Obiteljski program „mali i veliki“ održava se jednom mjesečno u MSU i namijenjen je djeci u pratnji odraslih osoba. Ovu subotu, 3. listopada 2020. smo za sudionike programa pripremili dodatnu edukativnu mapu uz izložbu "Od imaginacije do animacije: šest desetljeća Zagreb filma". 

Mapa uključuje tlocrt izložbe s upisanim zadatcima za vaše mališane koju će moći ispunjavati tijekom programskih aktivnosti. Mapa olakšava obilazak izložbe i upoznavanje eksponata uz pridržavanje epidemioloških mjera propisanih uslijed pandemije Covida 19.

Posebno pozivamo sve vas ljubitelje animiranih filmova da uživate gledajući animirane crteže izložene na izložbi Zagreb filma. Radujemo se razvoju kreativnosti, timskog rada i stjecanja novih znanja kod predškolske i školske djece, ali i zajedničkoj igri malih i velikih koji udruženim snagama članova obitelji sudjeluju u programu.

Voditeljica: Ivana Gorički, muzejska pedagoginja

Program je besplatan uz kupnju obiteljske ulaznice po cijeni od 50 kn, a koja vrijedi za dvoje odraslih i djecu do 15 godina. No, zbog ograničenog broja sudionika, prijave za radionicu su obavezne. Molimo da prijave šaljete na e-mail: edukacija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta i kontakt broj do petka 2.10.2020. do 15 sati.

Okupljanje je na recepciji MSU-a u 11.30 sati.