POZIV MSU SENIORIMA NA POSJET IZLOŽBAMA JULIJA KNIFERA I JOSIPA VANIŠTE

 

POZIV MSU SENIORIMA NA POSJET IZLOŽBAMA JULIJA KNIFERA I JOSIPA VANIŠTE

24.04.2024 - 24.04.2024 / MSU

MSU poziva osobe 60+ da se pridruže susretu MSU seniora u srijedu, 24. travnja s početkom u 11 sati u MSU. Susret će biti posvećen umjetničkoj skupini Gorgona, nakon kraćeg razgovora uslijedit će i posjet novootvorenim izložbama dvojice članova Gorgone - Julija Knifera i Josipa Vanište. Izložbe predstavljaju njihova djela iz Zbirki MSU-a, a povodom obilježavanja 100 godina njihovog rođenja.

O programu MSU seniora

MSU je otvorio poseban termin za seniore koji bi rado saznali više o Muzeju i njegovim zbirkama te povremeno srijedu prijepodne provodili u ugodnim druženjima i razgovorima u Muzeju. Program je besplatan. Program MSU seniora održava se dva puta mjesečno, a uključuje zajedničke posjete izložbama Muzeja suvremene umjetnosti i upoznavanje Zbirki Muzeja, ali i druga zanimljiva kulturna događanja. Program se ostvaruje u suradnji s Gordanom Paškvan Budiselić, umirovljenom profesoricom.

O prijavi

Novi članovi MSU seniora mogu se predbilježiti za zaprimanje informacija o programima MSU seniora ispunjavanjem obrasca na linku ili slanjem maila na edukacija@msu.hr.