Predbožićno obiteljsko i kreativno druženje u MSU

 

Predbožićno obiteljsko i kreativno druženje u MSU

16.12.2023 - 16.12.2023 / MSU

Pozivamo vas na posebnu radionicu u subotu, 16. prosinca od 11.30 do 13.00 sati u Muzeju suvremene umjetnosti! Umjetničko djelo pionira japanske kompjuterske umjetnika Hiroshia Kawana inspirirat će okupljene za predbožićne radosti.

Dragi ljubitelji umjetnosti svih generacija, pozivamo vas da se pridružite našoj posebnoj radionici ove predbožićne sezone. Ova radionica je posvećena radu Hiroshia Kawana, pionira digitalne umjetnosti, koji je bio inspiriran radom Piet Mondriana.

Tijekom radionice sudionici će imati priliku stvarati vlastite umjetničke kreacije inspirirane Kawanoovim „umjetničkim Mondrianima”. Bez obzira jeste li mali ili veliki, ova radionica pružit će vam priliku da se izrazite kroz umjetnost, naučite nešto novo i zabavite se!

Radionica je dizajnirana tako da uključi sve generacije, stoga pozivamo djecu, roditelje, bake, djedove i prijatelje da se pridruže. Ovo je sjajna prilika da provedete vrijeme sa svojom obitelji, stvorite nešto lijepo i steknete novo poštovanje prema umjetnosti.

Osim toga, ova radionica je savršena prilika da posjetite muzej i istražite ostale izložbe. Umjetnost je za sve, a mi smo ovdje da vam pomognemo da je otkrijete.

Radujemo se vašem dolasku i veselimo se stvaranju nezaboravnih umjetničkih djela s vama!

Program je namijenjen djeci od 4 do 10 godina i odraslim članovima obitelji (do dvije odrasle osobe) i BESPLATAN je.

Za radionicu se potrebno prijaviti do na e-adresu edukacija@msu.hr. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i dob djeteta te telefonski kontakt.

Program vodi Željka Kovačević Kruljac, odgojiteljica s dugogodišnjim iskustvom likovnog rada.

 

Kreativno predbožićno obiteljsko druženje
za djecu od 4 do 10 godina i odrasle članove obitelji
subota, 16. 12. 2023.