Predstava za djecu "Vrijeme je za igru"

 

Predstava za djecu "Vrijeme je za igru"

08.03.2020 - 08.03.2020 / Dvorana Gorgona

Muzej suvremene umjetnosti Zagreb jedini je muzej u Hrvatskoj koji, osim izložbi, vodstava i radionica, nudi i sasvim jedinstven i poseban program – kazališnu predstavu za djecu od 1.5 do 6 godina „Vrijeme je za igru“.

U nedjelju, 8. 3. 2020. u 10.00 sati imate priliku pogledati predstavu za djecu „Vrijeme je za igru“ Teatra Puna kuća u dvorani Gorgona u Muzeju suvremene umjetnosti gdje se predstava i nalazi na stalnom kazališnom repertoaru u okviru programa za djecu.

Naš program za najmlađe uključuje kazališnu predstavu „Vrijeme je za igru“ i razgledavanje izložbe „Od imaginacije do animacije: šest desetljeća Zagreb filma“ po jedinstvenoj cijeni s popustom: djeci do 7 godina ulaz na izložbu je besplatan, a uz predočenje ulaznice za predstavu na recepciji Muzeja, odrasli izložbu mogu razgledati po sniženoj cijeni u iznosu od samo 20 kuna! Ulaznica za izložbu može se iskoristiti do kraja trajanja izložbe, 14. lipnja 2020. 

Predstava „VRIJEME JE ZA IGRU“ Teatra Puna kuća namijenjena je djeci u dobi od 1.5 do 6 godina. Režirala ju je i izvodi glumica Svetlana Patafta, a likovno oblikovanje predstave potpisuje Nikolina Manojlović Vračar. Nastala je u partnerstvu s Dječjim vrtićem Siget, uključivanjem djece u proces rada na predstavi, i u suradnji s Muzejom suvremene umjetnosti Zagreb.

Teatar Puna kuća član je Small Size svjetske mreže koja promovira izvedbene umjetnosti za djecu najmlađe dobi od 0 do 6 godina.

„Vrijeme je za igru“ nije samo kazališna predstava, ovaj program za najmlađe nudi puno više. Na kraju svake predstave djeca dolaze na pozornicu gdje s rekvizitima korištenima u predstavi, u interakciji s glumicom, kreiraju svoje „igralište“.

Po završetku druženja u dvorani, ukoliko vremenski uvjeti to dozvoljavaju, roditelji se s djecom mogu spustiti niz tobogan, umjetničku instalaciju Carstena Höllera. Cijeli program omogućuje djeci upoznavanje prostora i sadržaja muzeja na posebno prilagođen način.

Ulaznice se mogu kupiti na

https://www.ulaznice.hr/web/regular/19312252

i na blagajni Muzeja tijekom tjedna ili prije izvedbe po cijeni od 40,00 kn. Broj mjesta je ograničen na 50.

Sve dodatne informacije o predstavi i terminima održavanja možete pronaći na www.msu.hr i www.punakuca.hr

Premijera: 1. rujna 2019.

Galerija fotografija može se preuzeti na stranici: https://punakuca.hr/shows/vrijeme-je-za-igru/