RE – VIZIJA JAVNOG PROSTORA, razgovor

 

RE – VIZIJA JAVNOG PROSTORA, razgovor

27.11.2021 - 27.11.2021 / MSU galerija

U posljednjem tjednu izložbe „Točka sastajanja: Tošo Dabac“ 27. 11. u 15.30 sati organiziramo razgovor sa suradnicima i sudionicima projekta „Točka sastajanja“ s kojima smo se tijekom posljednjih godinu povezali na raznim aktivnostima, ciljano ili spontano izlaskom na „teren“: studentima etnologije i kulturne antropologije, Klubom mladih MSU-a, članovima Udruge građana Glog Središće, skejterima, Novozagrepčanima i drugim zainteresiranim građanima. 

Okupit ćemo ih ponovno u zadnjoj ovogodišnjoj točki sastajanja sa željom da evaluiramo projekt i imaginiramo nove mogućnosti – suradnički. Teme na koje ćemo se usmjeriti jest uloga umjetnosti i muzeja u javnom prostoru i mogućnosti participacije.

Svi su dobrodošli sudjelovati.

Molimo najaviti svoj dolazak na e-adresu: atd@msu.hr

Pregled svih programa 13. dana fotografije Arhiva Tošo Dabac dostupan je na linku: PROGRAM

 

Muzej suvremene umjetnosti - informacija o epidemiološkim mjerama

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH od 12. studenog 2021. godine, od 16. studenog za posjet Muzeju suvremene umjetnosti potrebno je predočenje važeće EU digitalne Covid potvrde, ili drugi odgovarajući dokaz, ili negativan test ovlaštene ustanove i laboratorija.

Drugi odgovarajući dokaz ostvaruje se potvrdom liječnika primarne zdravstvene zaštite o preboljenju bolesti Covid-19, koje uključuje i preboljenje u statusu tzv. „vjerojatnog slučaja“, te preboljenje uz cijepljenje jednom dozom cjepiva unutar 8 mjeseci od preboljenja, ali da nije prošlo više od 12 mjeseci od preboljenja.

Ova odluka ne primjenjuje se:

* na osobe mlađe od 16 godina
* na osobe koje prate osobu koja se ne može brinuti za sebe
* na osobe kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje ili dovršetak cijepljenja bilo kojim cjepivom protiv Covid-19, što se dokazuje liječničkom potvrdom.

Cjelokupan tekst Odluke Stožera Civilne zaštite RH od 12. studenog 2021. godine potražite na linku:

https://civilna-zastita.gov.hr/UserDocsImages/CIVILNA%20ZA%C5%A0TITA/PDF_ZA%20WEB/Odluka%20-%20obvezno%20testiranje.pdf

Iz sigurnosnih razloga, tijekom posjete Muzeju suvremene umjetnosti, ljubazno Vas molimo da se pridržavate sljedećih mjera:

* nošenje zaštitne maske
* dezinfekcija ruku na ulazu u zgradu
* održavanje fizičke distance
* izbjegavanje dodirivanja predmeta
* upis u evidenciju na ulazu u zgradu (ime, kontakt telefon i/ili email)

Molimo vas da vodite računa da je broj posjetitelja pojedinim programima ograničen epidemiološkim mjerama. MSU vam omogućuje da se unaprijed prijavite na programe koje želite posjetiti. Nije moguće sudjelovati u programu ako je maksimalna kvota sudionika već popunjena.

Ako imate simptome respiratornih bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, i sl.) molimo vas da ostanete kod kuće i posjetite MSU nakon što simptomi prođu