ŠUMA TO GO: STRUČNO VODSTVO S AUTORIMA IZLOŽBE

 

ŠUMA TO GO: STRUČNO VODSTVO S AUTORIMA IZLOŽBE

08.01.2022 - 08.01.2022 / MSU

Subota, 8. 1. u 12 sati 

U zadnjem vikendu izložbe Šuma To Go, pridružite se stručnom vodstvu kroz izložbu s autorima Azrom Svedružić i Demirelom Pašalićem! 

Multimedijska izložba umjetnika Demirela Pašalića i Azre Svedružić predstavlja novu fazu projekta Slušaj šume! kojeg autori od 2019. razvijaju u koprodukciji s Ganz novom kulturom promjene. Dokumentarno-eksperimentalnog pristupa, izložba nastaje terenskim istraživanjem, koristeći metodu prakse-kao-istraživanja, te se nominalno i suštinski formulira u „šumu-za-ponijeti“ referirajući se kako na instant-kulturu, tako i konkretno na deforestaciju šuma i degradaciju prirodnih staništa u našem lokalnom okruženju. (…više

 

COVID-19: INFORMACIJA O EPIDEMIOLOŠKIM MJERAMA 

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH od 12. studenog 2021. godine, od 16. studenog za posjet Muzeju suvremene umjetnosti potrebno je predočenje važeće EU digitalne Covid potvrde, ili drugi odgovarajući dokaz, ili negativan test ovlaštene ustanove i laboratorija.

Drugi odgovarajući dokaz ostvaruje se potvrdom liječnika primarne zdravstvene zaštite o preboljenju bolesti Covid-19, koje uključuje i preboljenje u statusu tzv. „vjerojatnog slučaja“, te preboljenje uz cijepljenje jednom dozom cjepiva unutar 8 mjeseci od preboljenja, ali da nije prošlo više od 12 mjeseci od preboljenja.

Ova odluka ne primjenjuje se:

* na osobe mlađe od 16 godina
* na osobe koje prate osobu  koja se ne može brinuti za sebe
* na osobe kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje ili dovršetak cijepljenja bilo kojim cjepivom protiv Covid-19, što se dokazuje liječničkom  potvrdom