Ciklus kreativnih radionica Zamisli, stvori, p(re)okreni! - Božićna POSCA radionica

 

Ciklus kreativnih radionica Zamisli, stvori, p(re)okreni! - Božićna POSCA radionica

23.12.2023 - 23.12.2023 / Zbirka Richter

U subotu, 23. prosinca zaključujemo ciklus radionica „Zamisli, stvori, p(re)okreni!“ s božićnom radionicom na kojoj ćemo izrađivati božićne ukrase i poklone s POSCA markerima. Božićni ukrasi bit će inspirirani ilustracijama iz knjige „Duh Bauhausa“ Klasje Habjan, a pozivamo naše najmlađe kreativce da sa sobom ponesu i bilo koji predmet te ga na radionici ukrase POSCA markerima – markeri osim papira mogu oslikavati i metale, drvo, plastiku, glinu, keramiku, staklo, tekstil, vinil – mogućnosti su nebrojene!

Voditeljice radionice su Lora Rajčić, magistra povijesti umjetnosti i sociologije i Ivana Završki, magistra francuskog jezika i književnosti i povijesti umjetnosti.

Sudjelovanje na svim radionicama je besplatno, a materijal i pribor za izradu radova je osiguran. Prijave na e-mail adresu lora.rajcic@msu.hr ili putem Facebook stranice Zbirke Richter su obavezne.

Vidimo se u Zbirci Richter na Vrhovcu!

KAKO DO NAS: Vozite se tramvajem broj 6 ili 11 u smjeru Črnomerca, izađite na tramvajskoj stanici kod Čitaonice i Galerije Vladimira Nazora, skrenite desno u Mandaličinu ulicu te kratko prošetajte Mandaličinom ulicom ili se odvezite jednu stanicu autobusom br. 129 iz Mandaličine do Vrhovca.

DODATNE INFORMACIJE: Lora Rajčić, lora.rajcic@msu.hr, tel. 01/60-52-710 ili richter@msu.hr.

 

Ciklus kreativnih radionica Zamisli, stvori, p(re)okreni!
Božićna POSCA radionica

Kreativne radionice za djecu 6 – 10 godina
Subota, 23. 12. 2023., 11 – 12.30 sati, Zbirka Richter