Ciklus online radionica stripa: Čiča miča, _____ je priča!

 

Ciklus online radionica stripa: Čiča miča, _____ je priča!

13.02.2021 - 13.02.2021 /

Nastavljamo s online radionicama stripa i to već ove subote, 13.2. kada će se održati kreativna radionica pod nazivom „Čiča miča, _____ je priča!“ inspirirana aktualnom izložbom „Nastavit će se… Strip i vizualna kultura u Hrvatskoj“.

 

Polaznici radionice izrađivat će vlastite strip-knjižice pod vodstvom naših edukatorica. Odabrat će jedan od ponuđenih scenarija, popuniti praznine ilustracijama i osmisliti vlastiti kraj. Svaki scenarij sadržavat će moralno pitanje na koje će polaznici pokušati odgovoriti smišljajući završetak radnje. Moglo bi se reći da ćemo se u ovoj radionici voditi riječima Alana Forda: „Bolje izdati knjigu nego prijatelja!“

Radionica je namijenjena djeci od 9 do 14 godina. Broj polaznika je ograničen na 10, stoga pozivamo sve zainteresirane da nam se prethodno najave na e-mail adresu edukacija@msu.hr sa sljedećim podatcima: ime, prezime i dob djeteta te e-mail adresa putem koje će se dijete spojiti na radionicu. Prijave su otvorene do petka, 12.2. do 14.00 sati ili do popunjavanja mjesta. Radionica će se održati putem Zoom aplikacije, a svi polaznici će nakon prijave dobiti link za priključivanje. Radionica je besplatna, a polaznici će za sudjelovanje trebati osigurati nekoliko listova običnog papira u željenom formatu, škare, ravnalo, olovke te bojice ili flomastere.

Molimo roditelje koji prijavljuju dvoje djece da nam to naznače u prijavi.