Kreartivka: 3D superheroji

 

Kreartivka: 3D superheroji

20.02.2021 - 20.02.2021 / MSU

Ove subote, 20. veljače ponovno započinjemo s održavanjem MSU kreartivki – kreativnih likovnih radionica u prostorima Muzeja suvremene umjetnosti! Nastavljamo s ciklusom radionica vezanih za aktualnu izložbu „Nastavit će se… Strip i vizualna kultura u Hrvatskoj“ koju će polaznici ovoga puta imati prilike posjetiti i razgledati uživo. 

Nakon obilaska izložbe, osmislit ćemo i zajednički izraditi nekoliko superheroja, ali ovoga puta nećemo crtati i stvarati u dvodimenzionalnom svijetu, već ćemo graditi likove u prirodnoj veličini, dio po dio, stvarajući naše trodimenzionalne – 3D superheroje!

Radionica je besplatna i namijenjena je djeci od 9 do 14 godina, a održava se od 11 do 12.30 sati. Materijal i pribor za izradu radova je osiguran. Zbog ograničenog broja sudionika i poštivanja epidemioloških mjera, prijave za radionicu su obavezne te molimo da ih šaljete putem e-maila edukacija@msu.hr sa sljedećim podatcima: ime, prezime i dob djeteta te vaš kontakt broj. Prijave su otvorene do petka, 19.2. do 15:00h ili do popunjavanja mjesta.

Voditeljice radionice: Hana Katanić, Mia Matijević