KREARTIVKA: ŠUMA TO GO

 

KREARTIVKA: ŠUMA TO GO

08.01.2022 - 08.01.2022 / MSU

Subotu, 8. 1. u 11.30 sati

U sklopu izložbe Šuma To Go održava se prva kreartivka ove godine -  kreativna likovna radionica za djecu od 7 do 14 godina, sa svrhom osvještavanja naših najmlađih o posljedicama uništavanja prirode i nužnosti recikliranja papira, plastike, stakla i drugih materijala. U sklopu radionice djeca će posjetiti izložbu koncipiranu kao site-specific instalaciju koja ih vodi kroz niz asembliranih objekata/skulptura, fotografija, video radova te konceptualnih instalacija koje se poigravaju s hrvatskim i međunarodnim zakonima o šumama i zaštiti okoliša, nakon čega će inspirirani viđenim izrađivati radove na temu očuvanja šuma. 

Šuma To Go samostalna je multimedijska izložba umjetnika Demirela Pašalića i Azre Svedružić koja predstavlja sljedeću fazu projekta SLUŠAJ ŠUME! (https://www.slusajsume.com/). Izložba nastaje terenskim istraživanjem šuma u neposrednoj blizini Zagreba referirajući se na instant-kulturu, deforestaciju te degradaciju prirodnih staništa u našem lokalnom okruženju. 

Radionica je besplatna i održava se uz poštivanje epidemioloških mjera, a zbog ograničenog broja sudionika potrebna je prethodna prijava na e-mail: edukacija@msu.hr. Prijave se zaprimaju do petka, 7.1. do 15 sati, a u prijavi je potrebno navesti ime, prezime i dob djeteta te Vaš kontakt.

Voditelj radionice: Ante Šabić 

Vrijeme: 8.1.2022., od 11:30 do 13h
Mjesto: Muzej suvremene umjetnosti Zagreb 

 

COVID-19: INFORMACIJA O EPIDEMIOLOŠKIM MJERAMA 

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH od 12. studenog 2021. godine, od 16. studenog za posjet Muzeju suvremene umjetnosti potrebno je predočenje važeće EU digitalne Covid potvrde, ili drugi odgovarajući dokaz, ili negativan test ovlaštene ustanove i laboratorija.

Drugi odgovarajući dokaz ostvaruje se potvrdom liječnika primarne zdravstvene zaštite o preboljenju bolesti Covid-19, koje uključuje i preboljenje u statusu tzv. „vjerojatnog slučaja“, te preboljenje uz cijepljenje jednom dozom cjepiva unutar 8 mjeseci od preboljenja, ali da nije prošlo više od 12 mjeseci od preboljenja.

Ova odluka ne primjenjuje se:

* na osobe mlađe od 16 godina
* na osobe koje prate osobu  koja se ne može brinuti za sebe
* na osobe kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje ili dovršetak cijepljenja bilo kojim cjepivom protiv Covid-19, što se dokazuje liječničkom  potvrdom