Ciklus kreativnih radionica Idemo na Vrhovec: Različito, a isto!

 

Ciklus kreativnih radionica Idemo na Vrhovec: Različito, a isto!

09.11.2019 - 09.11.2019 / Zbirka Richter

U subotu, 9. studenoga od 11 do 13 u Zbirci Richter održat će se radionica inspirirana citatom Paula Kleea „Linija je točka koja ide u šetnju”, a od jednostavnih linija oblikovat ćemo neobične likove. 

Radionica se održava povodom obilježavanja stote obljetnice osnutka visoke škole za arhitekturu, umjetnost i dizajn Bauhaus, u suradnji Zbirke Richter i Goethe-Instituta Kroatien.

Radionica je namjenjena djeci od 3 do 6 godina.

Voditeljica je radionice Lana Gospodnetić, odgojiteljica predškolske djece.

U idućim terminima naši će se kreativci kroz igru i praktičan rad upoznati s temeljnim postavkama Bauhausa, govorit ćemo materijalima, oblikovanju, naučiti kako nastaje tekstil, scenografija i kostimi. Radionice će se izmjenjivati subotama za predškolski i osnovnoškolski uzrast, stoga vas pozivamo da redovito pratite najave na mrežnim stranicama i društvenim mrežama Zbirke Richter i Muzeja suvremene umjetnosti.

Sudjelovanje je na svim radionicama besplatno, a materijal osiguran. Molimo vas da najavite sudjelovanje do petka 8. studenoga na radionice.richter@msu.hr ili preko naše stranice na Facebooku.

Vidimo se u Zbirci Richter na Vrhovcu!

KAKO DO NAS: Vozite se tramvajem broj 6 ili 11 u smjeru Črnomerca, izađite na tramvajskoj stanici kod Čitaonice i Galerije Vladimira Nazora, skrenite desno u Mandaličinu ulicu te kratko prošetajte Mandaličinom ulicom ili se odvezite jednu stanicu autobusom br. 129 iz Mandaličine do Vrhovca.

DODATNE INFORMACIJE: Vesna Meštrić, voditeljica Zbirke Richter, vesna.mestric@msu.hr, tel. 01/60-52-710 ili radionice.richter@msu.hr