MALI I VELIKI obiteljski program

 

MALI I VELIKI obiteljski program

02.10.2021 - 02.10.2021 / MSU

U okviru obiteljskog programa „mali i veliki“, koji se održava jednom mjesečno u MSU i uključuje djecu u pratnji odraslih osoba, ove subote pripremili smo radionicu uz retrospektivnu izložbu Ivana Kožarića „Jedna od mogućih 100“. 

Na samom početku radionice posjetit ćemo izložbu postavljenu povodom stogodišnjice rođenja autora te ćemo se bolje upoznati s njegovim kiparskim ciklusima Privremene skulpture i Spontane skulpture u kojima je vješto eksperimentirao s ne-kiparskim materijalima, koristeći i predmete iz svoje okoline, ili čak svoje stare umjetničke radove kao sastavni dio novih radova. Na izložbi ćemo pronaći ideje za vlastiti kreativni rad, jer kako je i sam Kožarić zapisao: „Ako djelo sadrži ideju, ima sve, ima život.“ Nakon što zajedno razgledamo izložbu – pozivamo vas da inspirirani njegovim radovima, zajedničkim snagama svih članova obitelji izradite vlastiti rad!

Program je besplatan uz kupnju obiteljske ulaznice po cijeni od 50 kn, a koja vrijedi za dvoje odraslih i djecu do 15 godina.

Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za radionicu su obavezne. Molimo da prijave šaljete na e-mail: edukacija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta te kontakt broj do petka, 1. listopada 2021. do 15 sati.

Okupljanje je na recepciji MSU-a 2. listopada 2021. u 11.30 sati.

Program će se provoditi u skladu s epidemiološkim mjerama koje u trenutku održavanja programa budu na snazi.

Voditelj radionice: Ante Šabić