Quillajmo s Kožarićem! - GOSTOVANJE HRVATSKOG ŠKOLSKOG MUZEJA

 

Quillajmo s Kožarićem! - GOSTOVANJE HRVATSKOG ŠKOLSKOG MUZEJA

09.10.2021 - 09.10.2021 / MSU

Što spaja likovnog velikana Kožarića i „Parišku sobu“ Školskog muzeja u MSU? Dođi na likovnu radionicu HŠM-a Čarolija quillinga i otkrit ćeš na pravom mjestu! Igrajući se s papirom otkrit ćeš kako mogu nastati prava mala (ili velika) umjetnička djela.  Zajedno ćemo vježbati strpljivost, urednost i osjećaj za lijepo.

Uslijed velikih oštećenja 120 godišnjeg Hrvatskog školskog muzeja nastalih zbog prošlogodišnjih potresa „Pariška soba“, najvrednija izložbena cjelina koju muzej posjeduje, svoj privremeni smještaj našla je u Muzeju suvremen umjetnosti u Zagrebu.

Radionica je namijenjena djeci između 7 i 14 godina. Okupljanje je na recepciji MSU-a, 9.10.2021. u 11.30 sati. Radionica će se održati uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Voditeljica radionica: Ivana Dumbović Žužić, viša kustosica i muzejska pedagoginja Hrvatskog školskog muzeja.

Radionica je besplatna, a broj djece je ograničen. Prijave za radionicu su obavezne i to najkasnije do petka, 8.10.2021. do 15 sati. Molimo da prijave šaljete na e-mail: edukacija@msu.hr , sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta i kontakt broj.