Ciklus kreativnih radionica Idemo na Vrhovec: Različito, a isto!

 

Ciklus kreativnih radionica Idemo na Vrhovec: Različito, a isto!

23.11.2019 - 23.11.2019 / Zbirka Richter

U subotu, 23. studenoga od 11 do 13 sati održat će se posljednja radionica za predškolsku dob na temu Bauhausova nasljeđa. 

U ovom terminu vratit ćemo se igri i eksperimentu te stvoriti zajednički rad koji će djelomično činiti linije nastale od vunene strukture. Zbirka Richter u suradnji s Goethe-Institutom Kroatien ovim se ciklusom radionica priključila svjetskom obilježavanju stote obljetnice osnutka visoke škole za arhitekturu, umjetnost i dizajn Bauhaus.

Radionica je namjenjena djeci od 3 do 6 godina.

Voditeljica je radionice Lana Gospodnetić, odgojiteljica predškolske djece.

Idući termin bit će namijenjen djeci starijeg uzrasta (6 do 10 godina), a riječ je o posljednjoj radionici u održanom ciklusu. Za više informacija o temi radionice pozivamo vas da pratite najave na mrežnim stranicama i društvenim mrežama Zbirke Richter i Muzeja suvremene umjetnosti.

Sudjelovanje je na svim radionicama besplatno, a materijal osiguran. Molimo vas da najavite sudjelovanje do petka 22. studenoga na radionice.richter@msu.hr ili preko naše stranice na Facebooku.

Vidimo se u Zbirci Richter na Vrhovcu!

KAKO DO NAS: Vozite se tramvajem broj 6 ili 11 u smjeru Črnomerca, izađite na tramvajskoj stanici kod Čitaonice i Galerije Vladimira Nazora, skrenite desno u Mandaličinu ulicu te kratko prošetajte Mandaličinom ulicom ili se odvezite jednu stanicu autobusom br. 129 iz Mandaličine do Vrhovca.

DODATNE INFORMACIJE: Vesna Meštrić, voditeljica Zbirke Richter, vesna.mestric@msu.hr, tel. 01/60-52-710 ili radionice.richter@msu.hr