Ciklus plesnih radionica Mi plešemo!

 

Ciklus plesnih radionica Mi plešemo!

19.10.2019 - 19.10.2019 / Školica

Ciklus plesnih radionica Mi plešemo! namijenjen je djeci koja se žele okušati u plesnoj umjetnosti, a održavat će se jednom mjesečno u prostoru Školice od 11.30 do 13.30 sati.

 

Na radionicama ćemo se upoznati s osnovama plesnih i scenskih tehnika i praksi i razvijati maštu kroz igru i pokret. Bavit ćemo se suvremenim plesom, kontakt improvizacijom, fizičkim kazalištem, ali i hip hopom i street danceom kroz zanimljive plesne sekvence, kreativne zadatke i improvizacije. Koristit ćemo glazbu različitih utjecaja i stilova, ali i ritmičke složenosti.

 

Svaka će radionica započeti zagrijavanjem, nudeći pritom različite pristupe tjelesnoj aktivnosti, nastavit će se s dnevnim zadatkom, a završiti s grupnom diskusijom i domaćom zadaćom. Prezentacije rada i mogućnosti nastupa na različitim prigodnim manifestacijama su također dobrodošle.

 

Voditelj radionice: Žak Branko Valenta, koreograf, plesač i kazališni pedagog

 

Radionica je namijenjena svima između 5 i 15 godina bez obzira na iskustvo.

Plesačima se savjetuje da na sat donesu udobnu i široku pamučnu odjeću, čarape  i ako je potrebno štitnike za koljena.

 

Okupljanje na recepciji MSU-a, 19. 10. 2019. u 11.30 sati. Radionica je besplatna.

Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za radionicu su obavezne i to najkasnije do petka, 18. 10. do 15:00 sati. Molimo da prijave šaljete na e-mail: edukacija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta i kontakt broj.