Međunarodna proslava suvremene skulpture start'19: poziv za sudjelovanje

 

Međunarodna proslava suvremene skulpture start'19: poziv za sudjelovanje

07.01.2019

Pozivamo umjetnice i umjetnike koji se bave skulpturom i trodimenzionalnim stvaralaštvom, te institucije i organizacije koje se bave izlaganjem i poticanjem trodimenzionalnog stvaralaštva da sudjeluju na međunarodnoj proslavi suvremene skulpture start'19, u organizaciji europske mreže sculpture network u Muzeju suvremene umjetnosti Zagreb.

Događanje će se održati u nedjelju 27. 1. 2019. u MSU od 11:00 do 16:00 sati, kao i na 70-ak lokacija u 20-ak europskih država.

 

Program je usmjeren na povezivanje i okupljanje svih zainteresiranih za suvremeno kiparstvo i trodimenzionalnu umjetnost, a središnji dio programa je showroom kataloga i portfolija koji  omogućuje upoznavanje s radovima prisutnih umjetnika i predstavnika institucija te razgovor s njima. 

Pozivamo vas da predstavite svoj rad i aktivnosti, te donesete kataloge i/ili portfolije, kako bi ih izložili u showroom-u od 11:00 do 13:00 sati.

Biti će osigurani stolovi za izlaganje kataloga i drugih materijala na kojima će svaki sudionik dobiti prostor od približno 60x60 cm i naljepnicu sa svojim imenom.

Dovoljno je donijeti po jedan primjerak kataloga, ili isprintani portfolio/fotografije radova (ne trebate imati materijale za dijeljenje, ali možete ako želite). Također je moguće pokazivati materijale na vašem laptopu.

Kako bismo što bolje organizirali prostor prezentacije potrebno je poslati prijavu za sudjelovanje do srijede 23. 1. 2019. na mail ivan.tudek@msu.hr ili na ovom linku

 

Osobe za kontakt:

Nataša Ivančević, kustosica MSU Zagreb

natasa.ivancevic@msu.hr

 

Marina Bauer, ak. kiparica, koordinatorica za Hrvatsku

marina.bauer@sculpture-network.org

091/5404372