MSU - kongresni centar za konferencijski i poslovni turizam

 

MSU - kongresni centar za konferencijski i poslovni turizam

25.05.2020

Po broju sadržaja koje godišnje predstavlja, kao i po broju posjetelja koje godišnje privlači, Muzej suvremene umjetnosti već se godinama nalazi na samom vrhu hrvatske kulturne ponude u najširem smislu, od likovne preko glazbene do filmske umjetnosti. No, MSU je također vrlo aktivna i angažirana institucija kada je riječ o poslovnim servisima koji su također uključeni u ponudu naše institucije.

Konferencijske aktivnosti, poslovne edukacije i kongresni turizam te slični sadržaji iz svijeta biznisa, predstavljaju važan dio djelovanja MSU-a, koji u njima sudjeluje na više način. U prvom redu to je pružanje prostora za evente vanjskih partnera, osiguravanje servisnih usluga koji ta događanja zahtijevaju.

Također, tu su koprodukcija  i partnerstvo u kreativnom području - stručna vodstva kroz aktualne izložbe te programi kao što su radionice, coaching i team-building. Svi ovi programi mogu biti i "tailor-made", odnosno "krojeni po mjeri" na zahtjev i u skladu s potrebama klijenta.  

S popuštanjem epidemioloških mjera i relativno brzim povratkom života u stanje prije "lockdowna", MSU se, osim temeljnoj izlagačkoj, vraća i svojim ostalim djelatnostima. Magazin Kongres, koji prati situaciju na području poslovnog turizma, evenata i kongresne industrije u Europi, predstavio je Zagreb kao važnu konferencijsku destinaciju te je između više gradskih kulturnih i konferencijskih lokacija izdvojio upravo - Muzej suvremene umjetnosti.  

"(...) posebno nas se dojmio zagrebački Muzej suvremene umjetnosti. Ova umjetnička institucija u Novom Zagrebu za javnost je otvorena od 2009. godine; fotogenična minimalistička arhitektura te fleksibilnost muzejskog osoblja privlače planere događanja koji, uz prethodnu najavu, u koncept eventa mogu uklopiti i posjetu izložbama."

Središnji konferencijski prostor u MSU-u je naša poznata dvorana Gorgona, multimedijalni amfiteatar s 230 sjedećih mjesta, prostranom scenom (koja omogućava istodobni nastup više sudionika), HD projekcijom, dolbi ozvučenjem, kino-platnom, kazališnom rasvjetom, kabinom za simultano prevođenje i drugim predizpozicijama za vrhunske, high-end poslovne evente.

Održite i vi svoje poslovno događanje u Muzeju suvremene umjetnosti! Dobrodošli!  

Link na izvodni članak:

https://kongres-magazine.eu/2020/04/all-you-need-to-know-about-meeting-destinations-in-croatia/