MSU & Ruksak (pun) kulture

 

MSU & Ruksak (pun) kulture

31.10.2022

Muzej suvremene umjetnosti Zagreb, već punih pet godina s velikim oduševljenjem sudjeluje u jedinstvom umjetničko-edukativnom programu Ruksak (pun) kulture. Program nam omogućuje da umjetnička djela, ideje umjetnika i suvremene umjetnosti prenesemo i onima koji nisu u mogućnosti posjetiti naš Muzej. Radujemo se novim susretima s djecom i mladima te njihovim nastavnicima i lokalnim zajednicama, koje su često uključene u programske aktivnosti, u zemlji i inozemstvu s ciljem - razvoja publike u kulturi. Pratite naše aktivnosti na stranicama Ministarstva kulture i medija – pod programom Ruksak (pun) kulture. 

Program Ruksak (pun) kulture tako uvelike doprinosi viziji Muzeja suvremene umjetnosti Zagreb koji kao vrlo živa multiprogramske ustanova nastoji funkcionirati otvoreno prema svakom pojedincu.

Proteklih godina sudjelovanja u projektu napisali smo i razradili svoje programe u trajanju tri sata za sve obrazovne skupine od vrtića, osnovnih i srednjih škola te smo putem programskih aktivnosti ostvarili priliku i gostovali u osnovnim i srednjim školama na 27. lokacija u zemlji i inozemstvu.

Nastojali smo suvremenu umjetnost približiti kako najmlađima, tako i gimnazijalcima, a osobito su nas obradovale i strukovne srednje škole

Naša posljednja slijedeća lokacija koju smo posjetiti 06.10.2022. bila je OŠ Ante Starčevića u Viljevu.

Pratite naše aktivnosti na stranicama Ministarstva kulture i medija – pod programom Ruksak(pun) kulture.