Posjetite novouređeni dućan MSU-a

 

Posjetite novouređeni dućan MSU-a

23.01.2023

Nakon obilaska muzeja, svakako navratite i u naš preuređeni dućan, nezaobilaznu odrednicu za kvalitetan izbor prigodnih darova, kako za prijatelje i obitelj, tako i za darivanje u poslovnim prigodama. Dućan je u potpunosti obnovljen, a cijeli prostor u potpunosti je prilagođen osobama s invaliditetom. U MSU shopu naravno kao i do sada možete kupovati i online, a adresi: https://shop.msu.hr/

Ljubitelji suvremene umjetnosti pronaći će kataloge i suvenire vezane uz aktualne i protekle izložbe hrvatskih i stranih suvremenih umjetnika. MSU shop surađuje s umjetnicima i dizajnerima čija djela mogu biti savršen poklon, dok kupnjom podržavate njihov rad. Pronaći ćete originalne postere, šalice, olovke, magnete, razglednice ili uvijek aktualne majice i torbe s logom MSU-a. Idealno je mjesto za brojna događanja, od promocija knjiga do snimanja, dok u ugodnoj atmosferi možete i samo prelistati neka od naših izdanja.

Tijekom Noći muzeja očekuje vas popust od 50 posto na određena muzejska izdanja, što je definitivno dobar razlog za posjet dućanu.