Botanička šetnja na Savici s udrugom Biom – Škola promjene

 

Botanička šetnja na Savici s udrugom Biom – Škola promjene

11.05.2024 - 11.05.2024 / Savica

Zajedno otkrivamo Savu!

Okupljamo se kod ŠRD “Pešćenica” (točna lokacija na karti) u subotu 11. svibnja u 10.00. Predviđeno trajanje je 2-3 sata, iako nas možete napustiti bilo kada, kao i pridružiti nam se naknadno.

 

Botanička šetnja je besplatna i namijenjena svim građanima, neovisno o predznanju ili članstvu u Biomu, a uvijek ih možete podržati i donacijom.

Botaničku šetnju podržava MSU u sklopu programa Škole promjene. Škola promjene je edukativni program koji je dio EU projekta Museum of the Commons, u sklopu L’Internationale, saveza 14 europskih muzeja i drugih kulturnih institucija za suvremenu umjetnost. Škola promjene bavi se osnaživanjem zajednice i povezivanjem muzeja s istom, jer zajedno smo jači.

Nekoliko priručnika za određivanje vrsta biljaka će biti osigurani, ali tko ima svoju knjigu, neka ju slobodno ponese.

U slučaju lošeg vremena postoji mogućnost otkazivanja događanja, stoga pratite web i Facebook stranicu udruge Biom te stranice MSU-a gdje ćete na vrijeme saznati održava li se promatranje.

Za sve informacije o promatranjima ptica, javite se na info@biom.hr

#museumofthecommons #linternationale #skolapromjene #schoolofradicaleducation #botanickasetnja #biom #riversava #msu #msuzagreb

https://www.biom.hr/dogadanja/botanicka-setnja-na-savici/