Kako promišljati svijet - za djecu od 7-12 godina

 

Kako promišljati svijet - za djecu od 7-12 godina

11.09.2021 - 11.09.2021 / MSU

U subotu, 11.9. od 11:30 DO 12:30 održati će se besplatno interaktivno vodstvo za djecu od 7 do 12 godina po izložbi „Ivan Kožarić: RETROSPEKTIVA – Jedna od mogućih 100“.

Muzej suvremene umjetnosti Zagreb pokreće ciklus interaktivnih vodstava po aktualnim izložbama. Želja je poticati razvoj vještine čitanja i interpretacije djela suvremene vizualne umjetnosti kod djece, a kroz niz pomno smišljenih pitanja i igru potaknuti jačanje njihovog fokusa te verbalnih i neverbalnih vještina.  

Prvo vodstvo u nizu posvećeno je izložbi „Ivan Kožarić: RETROSPEKTIVA – Jedna od mogućih 100“ s temom: „Kako promišljati svijet“.  U igri i dijalogu sa sudionicima proniknut ćemo u razmišljanja i ideje Ivana Kožarića duboko utkana u svakom njegovom radu. Njegov vječno djetinje oslobađajući duh i pozitivnost pratit će nas tijekom cijelog susreta.

PRIJAVE: Zbog ograničenog broja sudionika, potrebno se prijaviti za sudjelovanje do petka 10. 9. do 15 sati putem e-maila edukacija@msu.hr sa sljedećim podatcima: ime, prezime i dob djeteta, vaš kontakt broj.