Kreartivka: Sve počinje TOČKOM

 

Kreartivka: Sve počinje TOČKOM

16.09.2023 - 16.09.2023 / MSU

U subotu, 16. 9., Kreartivkom za djecu od 6 do 12 godina pridružujemo se obilježavanju Međunarodnog dana TOČKE. Ovaj je dan poziv na proslavu kreativnosti, inspiracije i ostvarivanja zajedništva - umjetnošću.

Sve počinje jednom točkom, jednim potezom - tako ćemo i mi radionicu započeti promatranjem TOČKE. Kada razriješimo početna pitanja i nedoumice, pročitat ćemo slikovnicu The Dot kanadskog autora Petera H. Reynoldsa, koja je poticaj ovom Međunarodnom danu. Slikovnica će biti poticaj za likovne eksperimente i intervencije u drugom dijelu druženja.

Točka je ujedno i motiv na jednom od MSU-ovih suvenira, keksima iz serije BiteArt - jer zašto umjetnost ne bismo mogli pojesti? Povodom obilježavanja ovog dana u MSU dućanu svi posjetitelji ostvarit će 50% popusta na BiteART kekse na sam dan Međunarodnog dana točke 15. 9. i radionice 16. 9., a svi polaznici radionice dobit će umjetničku poslasticu na dar.

Voditeljica radionice: Renata Filčić, voditeljica Odjela za edukativnu djelatnost, uz podršku MSU dućana.

Za radionicu se potrebno prijaviti do 15. 9. do 15 sati na e-adresu edukacija@msu.hr. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i dob djeteta te telefonski kontakt.

Radionica je besplatna.

 

Kreartivka: Sve počinje TOČKOM
MSU, subota,
 16. 9. 2023., od 11.30 do 13 sati