Mali i veliki: Beskonačni štap

 

Mali i veliki: Beskonačni štap

03.02.2024 - 03.02.2024 / MSU

** Radionica je popunjena.**

U subotu, 3. veljače, ponovno otvaramo priliku za jedinstveno obiteljsko druženje pod nazivom Mali i veliki - kreativno i likovno druženje koje povezuje generacije. Pozivamo djecu, roditelje, bake, djedove, tete i stričeve da se pridruže ovoj umjetničkoj avanturi.

S radošću pozivamo ljubitelje umjetnost da se pridruže prvoj ovogodišnjoj obiteljskoj radionici Beskonačni štap, koja će se održati u Muzeju suvremene umjetnosti. Na radionici, inspiriranoj djelom cijenjenog umjetnika Josipa Vanište, kroz niz interaktivnih aktivnosti, istražit ćemo umjetnikovu fascinaciju beskonačnošću i jednostavnim formama, a potom ćete dobiti priliku da i sami stvarate. Ova radionica pruža mogućnost doživjeti umjetnost na potpuno nov način, bilo da ste iskusni umjetnik ili tek početnik. Veselimo se vašem dolasku!

Program Mali i veliki otvara mogućnost uključivanja obitelji u vodstva i radioničke aktivnosti vezane za izložbeni program MSU-a. Cilj nam je potaknuti interes za umjetnost i poticati zajedničko djelovanje svih dobnih skupina. Bez obzira na vašu dob, ovdje ćete pronaći nešto što će vas inspirirati i potaknuti na kreativnost.

Za program se potrebno prijaviti do 2. 2. do 15 sati putem linka: https://forms.gle/2A4s85xzfi758KSU6.  

Cijena programa MSU mali i veliki: 10 € (cijena za dva roditelja/skrbnika i dvoje djece)

 

Obiteljski program MSU Mali i veliki (uključuje sve dobne skupine)
subota, 3. 2. 2024. od 11.30 do 13.00 / MSU