MSU Art Class – upisi i prezentacija programa

 

MSU Art Class – upisi i prezentacija programa

05.10.2019 - 05.10.2019 / MSU

Prezentacija programa MSU Art Class-a svim zainteresiranima održat će se u subotu, 5. listopada 2019. od 16 do 17 sati u prostorima MSU-a.  Prvi sat programa održat će se u subotu, 19.10.2019. s početkom u 15 sati. 

U listopadu 2019. u Muzeju suvremene umjetnosti započinjemo s upisima u umjetničko-edukativni programa crtanja i slikanja pod nazivom MSU Art Class. Program uključuje likovnu edukaciju kroz obradu različitih crtačkih i slikarskih tehnika, upotpunjenu proučavanjem umjetničkih djela izloženih u MSU. Program uključuje besplatan posjet aktualnim izložbama u Muzeju i susrete s umjetnicima. Nakon 60 sati edukacije organiziramo izložbu radova polaznika programa.

DETALJAN OPIS PROGRAMA:

MSU Art Class program crtanja i slikanja namijenjen je svim zaljubljenicima u umjetnost starijim od 14 godina koji se žele okušati u praktičnom radu upoznavajući različite crtačke i slikarske tehnike. Tijekom edukacije polaznici kroz izravan susret s umjetničkim djelima stječu praktična znanja i vještine crtanja i slikanja te razvijaju kompetencije vizualne percepcije i likovnog mišljenja. Prvi dio programa posvećen je razvijanju praktičnih sposobnosti (crtanja i slikanja), a drugi pak poboljšanju tih sposobnosti uz veći naglasak na kreiranju vlastitog izričaja.

 

PRAKTIČNE INFORMACIJE:

Nastava se održava subotom, u trajanju od četiri nastavna sata, od 15 do 19 sati i utorkom od 17 do 20 sati. MSU osigurava radni prostor, crtaći pribor i slikarski materijal. Cijena programa po jednom semestru (60 sati) je 2.400,00 kuna (uključen PDV), uz mogućnost obročnog plaćanja. Za prijavu i sve ostale informacije kontaktirajte nas putem e-maila: edukacija@msu.hr Voditeljica edukacije: Ivana Gorički, doktorica slikarstva i profesorica likovne kulture / e-mail: ivana.goricki@msu.hr