MSU Art Class

 

MSU Art Class

02.11.2020 - 02.11.2020 / MSU

Prijave za MSU Art Class, jedan od najatraktivnijih edukativnih programa MSU, primaju se do 26. listopada. Ovladajte umijećem crtanja i uputite se u tajne umjetnosti!

Prijavite se na MSU Art Class, jedan od najatraktivnijih edukativnih programa MSU do 26. listopada! Ovladajte umijećem crtanja i uputite se u tajne umjetnosti!

Muzej suvremene umjetnosti i ove godine održava umjetničko-edukativni program crtanja i slikanja pod nazivom MSU Art Class.
Program počinje 2. studenog 2020. i uključuje likovnu edukaciju kroz obradu različitih crtačkih i slikarskih tehnika, upotpunjenu proučavanjem umjetničkih djela izloženih u MSU.

Namijenjen je svim zaljubljenicima u umjetnost starijim od 14 godina koji se žele okušati u praktičnom radu upoznajući različite crtačke i slikarske tehnike.
U program su uključeni besplatni posjeti izložbama u MSU te susreti s umjetnicima. Polaznici tijekom programa razvijaju kompetencije vizualne percepcije i likovnog mišljenja.

Nakon 40 sati edukacije organiziramo izložbu radova polaznika programa MSU Art Class-a.

Radionice se izvode uz poštivanje epidemioloških mjera, u velikom prozračenom prostoru u kojem je osiguran dovoljan razmak između polaznika, a rad se organizira u malim grupama uz naglašeno individualizirani pristup svakom polazniku. Program se održava ponedjeljkom od 17 do 21 sat, a rezervni termin za one koji ne mogu biti u MSU u to vrijeme, bit će utorkom od 9 do 13 sati.

Sve upite pošaljite na: edukacija@msu.hr

Cijena programa MSU Art Classa za 40 sati je 2.400,00 kuna (uključen PDV), uz mogućnost obročnog plaćanja.

Kontakt: edukacija@msu.hr