MSU ArtCafe: Živa Kraus

 

MSU ArtCafe: Živa Kraus

17.11.2021 - 17.11.2021 / MSU

Uz aktualnu izložbu „Živa Kraus – u svijetu umjetnosti“ održat će se popularni muzejski talk show MSU ArtCafe s ovom poznatom umjetnicom i galeristicom. Živa Kraus već desetljećima ostavlja značajan trag na umjetničkoj i galerijskoj sceni Hrvatske i Italije. Živa Kraus gostuje u MSU Artcafe 17. 11. u 18 sati. 

Nakon dugog iskustva u dubrovačkoj galeriji Sebastijan, Živa već više od 40 godina vodi galeriju Ikona u Veneciji, tako da je na izložbi u MSU možete upoznati i kao autoricu i kao galeristicu - pored njenih vlastitih radova tu su i fotografije i umjetnička djela drugih autora, koje predstavlja u svojoj galeriji te katalozi i plakati izložbi. 

Molimo prijavite se za sudjelovanje na MSU Artcafeu na recepcija@msu.hr do 16. 11. 2021. 

Više o izložbi: Živa Kraus - U svijetu umjetnosti

 

 

Muzej suvremene umjetnosti - informacija o epidemiološkim mjerama

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH od 12. studenog 2021. godine, od 16. studenog za posjet Muzeju suvremene umjetnosti potrebno je predočenje važeće EU digitalne Covid potvrde, ili drugi odgovarajući dokaz, ili negativan test ovlaštene ustanove i laboratorija.

Drugi odgovarajući dokaz ostvaruje se potvrdom liječnika primarne zdravstvene zaštite o preboljenju bolesti Covid-19, koje uključuje i preboljenje u statusu tzv. „vjerojatnog slučaja“, te preboljenje uz cijepljenje jednom dozom cjepiva unutar 8 mjeseci od preboljenja, ali da nije prošlo više od 12 mjeseci od preboljenja.

Ova odluka ne primjenjuje se:

* na osobe mlađe od 16 godina
* na osobe koje prate osobu koja se ne može brinuti za sebe
* na osobe kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje ili dovršetak cijepljenja bilo kojim cjepivom protiv Covid-19, što se dokazuje liječničkom potvrdom.

Cjelokupan tekst Odluke Stožera Civilne zaštite RH od 12. studenog 2021. godine potražite na linku:

https://civilna-zastita.gov.hr/UserDocsImages/CIVILNA%20ZA%C5%A0TITA/PDF_ZA%20WEB/Odluka%20-%20obvezno%20testiranje.pdf

Iz sigurnosnih razloga, tijekom posjete Muzeju suvremene umjetnosti, ljubazno Vas molimo da se pridržavate sljedećih mjera:

* nošenje zaštitne maske
* dezinfekcija ruku na ulazu u zgradu
* održavanje fizičke distance
* izbjegavanje dodirivanja predmeta
* upis u evidenciju na ulazu u zgradu (ime, kontakt telefon i/ili email)

Molimo vas da vodite računa da je broj posjetitelja pojedinim programima ograničen epidemiološkim mjerama. MSU vam omogućuje da se unaprijed prijavite na programe koje želite posjetiti. Nije moguće sudjelovati u programu ako je maksimalna kvota sudionika već popunjena.

Ako imate simptome respiratornih bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, i sl.) molimo vas da ostanete kod kuće i posjetite MSU nakon što simptomi prođu.