MSU Front Stage: Mi plešemo!

 

MSU Front Stage: Mi plešemo!

21.05.2022 - 21.05.2022 / MSU

U subotu, 21. svibnja 2022., od 11.30 do 13 sati, u Muzeju suvremene umjetnosti družimo se na vašoj i našoj omiljenoj plesno-scenskoj radionici MSU Front Stage: Mi plešemo!

Muzej suvremene umjetnosti u suradnji s Performing Arts Program (PAP) i Umjetničkom organizacijom Trafik jednom mjesečno organizirati besplatnu plesno-scensku radionicu za djecu, na kojoj kroz poticaj otkrivanja vlastitih mogućnosti djeca uče kako se ponašati i kretati na sceni. Upoznaju se s osnovama plesnih i scenskih tehnika i praksi te kroz maštu, igru i improvizaciju razvijaju plesne pokrete. Istraživanjem različitih zanimljivih plesnih pokreta, saznat ćemo što je to kontakt improvizacija i fizičko kazalište, a upoznat ćemo i neke trikove kojima se na sceni koriste glumci i plesači.

Radionica je namijenjena djeci od 6 do 12 godina te u potpunosti prilagođena dobi i mogućnostima djeteta. Zbog ograničenja broja polaznika, potrebno se prijaviti na mail adresu: edukacija@msu.hr, s podacima: ime i prezime djeteta, dob, ime i prezime roditelja te kontakt broj.

Trajanje: od 11:30 do 13 sati

Voditelji: Irena Đurkesac, umjetnička voditeljica Plesnog studija Pir i članica PAP, Žak Branko Valenta, izvođač, koreograf, redatelj, kazališni pedagog i euritmist