MSU webshop

 

MSU webshop

06.07.2020 - 06.07.2020 / MSU

U vremenima kada nas stalno upozoravaju na potrebu održavanja distance, kada slušamo vijesti o širenju virusa, za koje se zna i za koje se ne zna izvor, korištenje online sadržaja čini se kao vrlo dobra opcija.

Muzej suvremene umjetnosti izradio je novi web shop, vizualno atraktivan i izvrsno prilagođen korisnicama.  Ako volite umjetnosti i ako volite kupovati online, posjetite MSU web shop u kojem izdvajamo jedinstvenu ponudu koju ne možete nigdje druge naći - rukom oslikane celuloidne folije s likovima iz svjetski poznatih i priznatih crtanih filmova -  Surogata, Profesora Balthazara, Malih letećih medvjeda. Celove ručno izrađuje i oslikava originalnim bojama iz tog vremena Jadranka Brečak Rogić, voditeljica kopističko-kolorističkog odjela Zagreb filma u razdoblju od 1983. godine do danas. Stoga, bilo za sebe, bilo kao poklon, svakako nabavite “cel” – unikatnu uspomenu na slavne dane Zagreb filma. „Celovi“ su u MSU shopu dostupni po promotivnoj cijeni od 100 kn. 

Naš dućan postao je nezaobilazna odrednica za kvalitetan izbor prigodnih darova, kako za drage prijatelje i obitelj, tako i za darivanje u poslovnim prigodama. Ljubitelji suvremene umjetnosti ovdje će pronaći kataloge i suvenire vezane uz aktualne i prošle izložbe hrvatskih i stranih suvremenih umjetnika. MSU shop, također, surađuje s umjetnicima i dizajnerima čija djela mogu biti savršen unikatni poklon, a kupnjom, ujedno, podržavate i nagrađujete njihov rad.

Brojni katalozi i suveniri tako su od sada dostupni i online, a ponuda će se nadopunjivati novitetima. MSU shop je za sve upite i obavijesti o novitetima u našoj ponudi dostupan i na društvenim mrežama, stoga nas pratite na Facebooku i Instagramu.  

U našem webshopu možete izabrati i platiti suvenire i publikacije koji će vas čekati u našem dućanu ili možete naručiti dostavu na željenu adresu unutar Hrvatske i u druge zemlje.

https://shop.msu.hr/

https://www.facebook.com/MSUDucan/

https://www.instagram.com/msuducan/