Obiteljski program MALI I VELIKI

 

Obiteljski program MALI I VELIKI

03.07.2021 - 03.07.2021 / MSU

U okviru obiteljskog programa mali i veliki, koji se održava jednom mjesečno u MSU i uključuje djecu u pratnji odraslih osoba, ovu subotu pripremili smo radionicu uz izložbu Matka Vekića: Arhipelag.

 

Na izložbi ćete vidjeti prvo predstavljanje sedamdeset radova iz najnovijeg ciklusa umjetnika Matka Vekića nastalih na drvenim panelima. Autor polazi od mediteranskog pejzaža pretvarajući motive poznatog krajolika u apstrakne slike. Osim što slika Matko Vekić svoje slike i brusi.

Kako izgledaju slikana i brušena djela te postupak izrade - saznat ćemo na radionici nakon što zajedno razgledamo izložbu, a potom vas pozivamo da, inspirirani njegovim radovima, zajedničkim snagama svih članova obitelji izradite vlastiti rad, a mi ćemo fotografije vaših radova objaviti na našim stranicama.

Program je besplatan uz kupnju obiteljske ulaznice po cijeni od 50 kn, a koja vrijedi za dvoje odraslih i djecu do 12 godina. Radionički materijal je osiguran i uključen u iznos ulaznice.

Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za radionicu su obavezne. Molimo da prijave šaljete na e-mail: edukacija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta i kontakt broj do petka 02. srpnja 2021. do 15 sati.

Okupljanje je na recepciji MSU-a, 03. srpnja 2021. u 11.30 sati.

Program će se provoditi u skladu s epidemiološkim mjerama koje u trenutku održavanja programa budu na snazi.

Voditeljice programa: studentice Akademije likovnih umjetnosti