Obiteljski program MSU MALI I VELIKI

 

Obiteljski program MSU MALI I VELIKI

04.03.2023 - 04.03.2023 / MSU

Stvaramo programe za djecu, ali i publiku svih generacija - kako bi se igrali, istraživali i razvijali svoj angažman u umjetnosti. Naše su aktivnosti osmišljene tako da budu korisne svima; od redovitih posjetitelja muzeja do onih obitelji kojima je prvenstveno cilj zajedništvo svih članova obitelji.

Program je namijenjen svim članovima obitelji različite dobi koji ravnopravno sudjeluju u organiziranim vodstvima i radioničkim aktivnostima vezanim za izložbeni program MSU-a s ciljem razvijanja interesa za umjetnost i poticanja zajedničkog djelovanja svih dobnih skupina. 

Program koji će se održati 4. ožujka 2023., bit će posvećen novopostavljenoj intervenciji Promatrač na platou MSU-a, autora Marine Brletić i Srđana Laterze te Atelijeru Kožarić – jer nova intervencija pogled usmjerava na Kupača Ivana Kožarića u susjedstvu Muzeja.

Nakon obilaska i upoznavanja s umjetničkim djelima zajedničkim snagama svih članova obitelji, uz radionički materijal osiguran od strane MSU-a, izradit ćemo nove radove koji ostaju u vlasništvu njihovih autora. Specifičnost ove radionice bit će sudjelovanje obitelji iz Ukrajine.

Zbog ograničenog broja sudionika prijave su obavezne na e-mail: edukacija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta te kontakt broj.

Ulaznica za MSU male i velike: 6,64 €

 

Obiteljski program MSU MALI I VELIKI
MSU, subota, 4. 3. 2023. od 11.30 do 13.30 sati