Plesna radionica MI plešemo!

 

Plesna radionica MI plešemo!

21.11.2020 - 21.11.2020 / MSU

Zaplešimo zajedno i ove subote, 21.11.2020. u 11.30 sati u Muzeju suvremene umjetnosti kada nastavljamo s ciklusom radionica „Mi plešemo!“.

Subotnju radionicu ćemo započeti zagrijavanjem, pri čemu ćemo koristiti različite pristupe tjelesnoj aktivnosti, zatim nastaviti s dnevnim zadatkom, te završiti s grupnom diskusijom i domaćom zadaćom. Upoznat ćemo se s osnovama plesnih i scenskih tehnika i praksi te razvijati maštu kroz igru i pokret. Naučit ćemo nekoliko zanimljivih plesnih pokreta te saznati što je to kontakt improvizacija i fizičko kazalište. Upoznat ćemo se i s modernim plesovima, ali i hip hopom i street danceom i to sve kroz zanimljive plesne sekvence, kreativne zadatke i improvizaciju.

Voditelj radionice: Žak Branko Valenta, koreograf, plesač i kazališni pedagog

Radionica je namijenjena djeci između 5 i 12 godina bez obzira na iskustvo. Plesačima se savjetuje da na sat donesu udobnu i široku pamučnu odjeću. Okupljanje je na recepciji MSU-a, 21.11.2020. u 11.30 sati.

Radionica je besplatna, no zbog ograničenog broja sudionika, prijave za radionicu su obavezne i to najkasnije do petka, 20.11.2020. do 15 sati. Molimo da prijave šaljete na e-mail: edukacija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta i kontakt broj.