Plesna radionica za djecu: "Migrant bodies – Moving boarders"

 

Plesna radionica za djecu: "Migrant bodies – Moving boarders"

07.06.2019 - 07.06.2019 / Dvorana Gorgona

Projekt Migrant bodies – moving boarders održava se tijekom 36. tjedna suvremenog plesa, a namijenjen je i djeci i odraslima.

Ova plesna radionica namijenjena je djeci i mladima, a podučit će ih drugačijoj vrsti komunikacije pomoću jezika plesa kao načina izražavanja emocija i osobnosti. U pokretu, ritmu i prije svega igri, polaznici će naučiti osnovne plesne vještine, razviti kreativne potencijale i dobro se zabaviti.
 
Migrant bodiesvišegodišnji je istraživački projekt koji okuplja plesne umjetnike iz Italije, Austrije, Hrvatske i Francuske, a koji surađuju s raznimumjetnicima, organizacijama i udrugama koje pomažu izbjeglicama, obrazovnim institucijama, sveučilištima, članovima partnerskih organizacija, stručnjacima i građanima. Kroz inkluzivnu plesnu praksu koja omogućuje sudionicima projekta stjecanje novih vještina i obogaćivanje profesionalnog života, prihvaćaju se nove mogućnosti rada s migrantima.
 
Voditelj radionice je Žak Valenta, plesni pedagog s višegodišnjim iskustvom vođenja umjetničkog programa za djecu i odrasle.
 
Radionica je besplatna i nisu potrebne prijave, a dobrodošli su i roditelji!