Predstava za djecu "Vrijeme je za igru"

 

Predstava za djecu "Vrijeme je za igru"

13.06.2020 - 13.06.2020 / MSU

Nakon tromjesečne stanke konačno se vidimo u MSU s našom i vašom omiljenom predstavom za najmlađe „Vrijeme je za igru“!

U subotu, 13. lipnja 2020. u 10.30 sati, predstava za najmlađe “VRIJEME JE ZA IGRU” Teatra Puna kuća ponovo se izvodi u MSU.

Ove subote omogućili smo vam promotivnu cijenu ulaznice po cijeni od 30,00 kuna.

„Vrijeme je za igru“ po svom je sadržaju jedinstveni program za najmlađe, djecu od 1.5 do 6 godina, koji se u Muzeju suvremene umjetnosti održava od rujna 2019.

MSU je od tada postao bogatiji za više od petstotinjak novih mladih obožavatelja, najmlađe publike koja je upravo svojim dolaskom na ovu kazališnu predstavu po prvi puta zakoračila u Muzej! Ovim programom u Muzeju suvremene umjetnosti želimo otvoriti vrata svim vrstama umjetnosti i pritom potaknuti kreativnost kod djece od najranije dobi. jedna je od najvažnijih odgojnih metoda, a uključivanjem u umjetničke procese i kreativne sadržaje djeca grade samopouzdanje, te razvijaju vještine umjetničkog i kritičkog promišljanja.

Nakon predstave prošetat ćemo do naše najpoznatije atrakcije - dvostrukog tobogana, instalacije belgijskog umjetnika Carstena Höllera i spustiti se niz njega!

Teatar Puna kuća član je Small Size svjetske mreže koja promovira izvedbene umjetnosti za djecu najmlađe dobi od 0 do 6 godina.

Nova predstava VRIJEME JE ZA IGRU namijenjena je djeci u dobi od 1.5 do 6 godina. Režirala ju je izvodi glumica Svetlana Patafta, a likovno oblikovanje predstave potpisuje Nikolina Manojlović Vračar. Nastala je u partnerstvu s Dječjim vrtićem Siget, uključivanjem djece u proces rada na predstavi, i u suradnji s Muzejom suvremene umjetnosti u Zagrebu gdje se predstava izvodi na redovitom repertoaru.

Koncept, režija i izvedba: Svetlana Patafta
Likovno oblikovanje predstave: Nikolina Manojlović Vračar
Glazba: Lazar Novkov

Stručne suradnice DV Siget: Diana Dragaš, Paulina Smoljan Niemčić,
Anita Ković, Bernada Sabljak, Sonja Srebačić

Dizajn svjetla:Nenad Lalović

Producentica predstave: Svetlana Patafta

Produkcija MSU: Daniela Bilopavlović Bedenik

 

Ulaznice se mogu kupiti na

https://www.ulaznice.hr/web/event/38/7652  i na blagajni Muzeja tijekom tjedna i prije izvedbe. Broj mjesta je ograničen na 50.

Sve dodatne informacije o predstavi i terminima održavanja možete pronaći na www.msu.hr i www.punakuca.hr

Galerija fotografija može se preuzeti na stranici: https://punakuca.hr/shows/vrijeme-je-za-igru/