Likovna radionica uz usvajanje talijanskog jezika: IL COCCODRILLO COME FA?

 

Likovna radionica uz usvajanje talijanskog jezika: IL COCCODRILLO COME FA?

28.09.2019 - 28.09.2019 / Dječji kutak MSU

U sklopu najave novog kreativnog programa uz usvajanje talijanskog jezika za djecu od 5 – 7 i od 7 - 10 godina, s kojim započinjemo od listopada 2019. (BIMBI E ARTE @MSU), u ovu subotu  pozivamo sve zainteresirane da prijave djecu na likovnu radionicu „IL COCCODRILLO COME FA?“  Životinjsko carstvo poslužit će nam kao inspiracija za stvaranje i učenje talijanskog jezika. Kroz pjesmicu na talijanskom istraživat ćemo kako se glasaju različite životinje, a posebno krokodil! 

Radionica je besplatna i prilagođena djeci od 5 do 10 godina.
Voditeljica: Melita Omeragić, akademska kiparica i waldorfska pedagoginja

Okupljanje na recepciji MSU-a,  28. 9. 2019. u 11.30 sati. 
Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za radionicu su obavezne i to najkasnije do petka, 28. 9. 2019. do 15 sati. Molimo da prijave šaljete na e-mail: edukacija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta i kontakt broj.

O programu BIMBI E ARTE @MSU
Program BIMBI E ARTE @MSU započinje 16. listopada 2019. i održavat će se 1 tjedno u trajanju od 60 minuta za grupe od 5 - 7 i od 7 - 10 godina.
BIMBI E ARTE @MSU uključuje istraživanje crtačkih, slikarskih i kiparskih tehnika primjerene uzrastu djece uz usvajanje talijanskog jezika kroz igru i kreativno izražavanje. U sklopu programa djeca će imati priliku i obilaziti i diskutirati o različitim izloženim djelima. Program je pod vodstvom izvorne govornice talijanskog jezika, kiparice i waldorfske pedagoginje Melite Omeragić.
Program završava krajem svibnja 2020. izložbom radova polaznika i prezentacijom na talijanskom jeziku te podjelom potvrda o pohađanju.  
Za upise i ogledni sat možete se prijaviti na: edukacija@msu.hr