Susret MSU seniora

 

Susret MSU seniora

25.10.2023 - 25.10.2023 / Centar grada

MSU poziva umirovljenike da se pridruže susretu MSU seniora u srijedu, 25. 10. s početkom u 10.30 sati. Treći susret odvit će se u centru grada, povodom programa Artupunkture.

Artupunktura, jedinstveni projekt Turističke zajednice grada Zagreba i partnera, predstavlja platformu za kulturu i umjetnost koja objedinjuje brojna umjetnička događanja i kulturne projekte tijekom jeseni u Zagrebu. Zajedničkim umjetničkim djelovanjem brojnih umjetničkih organizacija, kolektiva i umjetnika na specifičnim točkama grada, želi se probuditi njegova vitalna energija i dodatno potaknuti kulturna ponuda te, tako, pozicionirati grad Zagreb kao kreativno središte i odredište urbane i suvremene kulturne scene ovog dijela Europe.

MSU seniori posjetit će određene lokacije ove manifestacije u centru grada, prilikom čega će se predstaviti umjetničko stvaralaštvo pojedinih suvremenih umjetnika. Okupljanje je kod paviljona na Zrinjevcu u 10.30h.

MSU  je otvorio poseban termin za seniore koji bi rado saznali više o Muzeju i njegovim zbirkama te povremeno srijedu prijepodne provodili u ugodnim druženjima i razgovorima u Muzeju. Program je besplatan. Program MSU seniora održavat će se jednom do dva puta mjesečno, a uključivao bi posjet izložbama Muzeja suvremene umjetnosti i upoznavanje Zbirki Muzeja. Predviđeno trajanje programa je 60 minuta.

Molimo zainteresirane umirovljenike da se prijave na edukacija@msu.hr, broj 091 292 7703 ili osobno jave na recepciju muzeja.

Program se ostvaruje u suradnji s Gordanom Paškvan Budiselić, umirovljenom profesoricom.