Ciklus plesnih radionica Mi plešemo!

 

Ciklus plesnih radionica Mi plešemo!

18.01.2020 - 18.01.2020 / Školica

Ciklus plesnih radionica Mi plešemo! namijenjen je djeci koja se žele okušati u plesnoj umjetnosti, a održavat će se jednom mjesečno.

Na radionicama ćemo se upoznati s osnovama plesnih i scenskih tehnika i praksi i razvijati maštu kroz igru i pokret. Bavit ćemo se suvremenim plesom, kontakt improvizacijom, fizičkim kazalištem, ali i hip hopom i street danceom kroz zanimljive plesne sekvence, kreativne zadatke i improvizacije. Koristit ćemo glazbu različitih utjecaja i stilova, ali i ritmičke složenosti.

Svaka će radionica započeti zagrijavanjem, nudeći pritom različite pristupe tjelesnoj aktivnosti, nastavit će se s dnevnim zadatkom, a završiti s grupnom diskusijom i domaćom zadaćom. Prezentacije rada i mogućnosti nastupa na različitim prigodnim manifestacijama su također dobrodošle.

Voditelj radionice: Žak Branko Valenta, koreograf, plesač i kazališni pedagog

Radionica je namijenjena svima između 5 i 15 godina bez obzira na iskustvo.

Plesačima se savjetuje da na sat donesu udobnu i široku pamučnu odjeću, čarape  i ako je potrebno štitnike za koljena.

Okupljanje na recepciji MSU-a, 18.1.2020. u 11.00 sati. Radionica je besplatna.

Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za radionicu su obavezne i to najkasnije do petka, 17. 1. do 15 sati. Molimo da prijave šaljete na e-mail: edukacija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta i kontakt broj.