Čitaj, crtaj, slikaj – za djecu od 4 do 10 godina

 

Čitaj, crtaj, slikaj – za djecu od 4 do 10 godina

13.04.2024 - 13.04.2024 / Zbirka Richter

Ciklus radionica Čitaj, crtaj, slikaj – besplatne radionice za djecu od 4 do 10 godina 
Čudesni hotel 
Subota, 13. travnja 2024. od 11 do 12:30 sati

Kreativna radionica za djecu pod nazivom Čudesni hotel, koja se temelji na istoimenoj slikovnici, autorica Kate Davies i Isabelle Follath, o kuharskom pomoćniku i ostvarenju njegovih snova. Sudjelovanje na svim radionicama je besplatno, a materijal i pribor za izradu radova je osiguran. Prijave su obavezne.

Radionica će početi čitanjem slikovnice, a zatim će nam njezino oblikovanje i sadržaj poslužiti kao motivacija i inspiracija za kreativnu interpretaciju. Djeca će od papira i plastičnih vrećica izrađivati kuharske kape koje će obojiti i ukrasiti flomasterima.

Voditeljica radionice je Lana Gospodnetić, odgojiteljica predškolske djece, dipl. pedagog i profesor povijesti.

Sudjelovanje na svim radionicama je besplatno, a materijal i pribor za izradu radova je osiguran. Prijave na e-mail adresu ivana.zavrski@msu.hr ili putem Facebook stranice Zbirke Richter su obavezne.

Vidimo se u Zbirci Richter na Vrhovcu!

 

KAKO DO NAS: Vozite se tramvajem broj 6 ili 11 u smjeru Črnomerca, izađite na tramvajskoj stanici kod Čitaonice i Galerije Vladimira Nazora, skrenite desno u Mandaličinu ulicu te kratko prošetajte Mandaličinom ulicom ili se odvezite jednu stanicu autobusom br. 129 iz Mandaličine do Vrhovca.

DODATNE INFORMACIJE: Ivana Završki, ivana.zavrski@msu.hr, tel. 01/60-52-710.